Webdesign en Development

Een website is je electronisch visitekaartje en moet dus niet alleen mooi ogen, maar ook duidelijk en informatief zijn.

Je hoort vaak dat een website laten maken heel duur is. Dit hoeft echter niet te zijn.Voor ieders budget is er een mogelijkheid om een professionele website te laten maken.

Djinn Creations controleert of je verkozen domeinnaam nog vrij is en zal deze dan laten registreren. Hierbij is ook webruimte gekoppeld.
Er staat geen beperking op het dataverkeer per maand, noch op het aantal email accounts of doorverwijzingen. Een service die weinig providers bieden. Een database met oneindig veel tabellen is er ook mee inbegrepen. Alles is dus onbeperkt, zolang je webruimte hebt (kleinste abonnement is 3GB!!! en niet 10MB zoals bij velen).

Er wordt eerst een gesprek gepland om te zien of er een nieuwe huisstijl gemaakt moet worden, welke functionaliteiten de site moet hebben, de grootte van de site, opbouw, kleuren enzoverder. Daarna worden er een paar voorstellen gemaakt hoe de site er zou kunnen uitzien. Dan wordt er voor een bepaald ontwerp gekozen, maar dit kan een combinatie zijn van meerdere voroontwerpen dat verder uitgewerkt wordt. Indien het ontwerp volledig in orde is, wordt er overgegaan tot het programmeren van de site.