Wellness

PGH Wellness

Info: PGH Wellness laat je lichaam en geest zorgeloos en volledig ontspannen, elke dag van het jaar gewoon bij je thuis.

Opdracht: Voor de opening van de zaak moest er een persoonlijk relatiegeschenk kunnen gegeven worden. Daarom werd er gekozen voor bedrukte blocnotes; persoonlijk met de contactgegevens en tevens ook nuttig.

Feedback: Bedankt voor de zeer snelle service. Het moest allemaal op enkele dagen gebeuren. Ontwerp en productie en levering op 4 dagen. Fantastisch. Doe zo verder.

pghwellness_01_blocnotes

Massagetherapie Puspawati

Info:Massagetherapie Puspwati is een massagesalon in Antwerpen. Hier kan je terecht voor allerlei massage gaande van ontspanningmassage tot sportmassage, trigger point,ayurvedische massage, marmamassage, hot stone massage; lymfemassage, gezichtsmassage, siatsu, balinese massage; maar ook voetreflexologie, reiki en oorkaars.

Opdracht: Website maken van scratch. Teksten werden aangeleverd.

Feedback: Sinds er een site is, heb ik meer klanten dan voorheen. Ook is de site heel mooi ontworpen; rustig voor de ogen en geest. Het was leuk om dit te laten realiseren door Djinn Creations. Altijd een heel fijn contact.

massagetherapiepuspawati_01_website massagetherapiepuspawati_02_website massagetherapiepuspawati_03_website massagetherapiepuspawati_04_website massagetherapiepuspawati_05_website