Vrijwilligerswerk

Wakkerdal

Info: Wakkerdal is een vrijwilligersorganisatie in Laakdal die niet houden van stilzitten. Zij organiseren regelmatig sociale, culturele en ecologische activiteiten tesamen met vele vrijwilligers en ook in samenwerking met andere organisaties.

Opdracht: 1ste opdracht was om een spandoek te maken. Later is er ook een 2de opdracht bijgekomen: website maken en onderhouden.

Feedback: Onze spandoek mag gezien worden. Helemaal geen bandwerk, geen doek zoals er twaalf in een dozijn zijn. Maar een kleurrijk en creatief kunstwerk. We zijn er fier op. En bovendien was het prettig samenwerken met Djinn. Er werd rekeninggehouden met onze inbreng en geen enkele vraag of opmerking was te veel. Gewoon een mooie ervaring met een fantastisch resultaat.

wakkerdal_01_spandoek wakkerdal_02_website wakkerdal_03_website wakkerdal_04_website

ICMBT

Info: ICMBT staat voor International Crazy Mixed Basketball Tournament. Dit is een niet-professioneel internationaal basket weekend dat jaarlijks georganiseerd wordt waar amateur basketters op afkomen uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Opdracht: Website maken om informatie mee te delen, alsook het inschrijven te vergemakkelijken. Ondertussen is de organisatie gestopt en staat de site niet meer online.

Feedback: Vroeger verstuurden we de uitnodigingen per post naar zo'n 350 personen wat een kostelijk plaatje was. De teams die zich wilden inschrijven, moesten dit inschrijvingsformulier per post terugsturen. Daardoor was er soms onduidelijkheid over welk team zich eerst had ingeschreven omdat er een limiet van 32 teams bestaat. Nu met de site worden de uitnodigingen automatisch verstuurd en kan men zich rechtstreeks inschrijven. Dit bespaart ons geld en tijd. De samenwerking met Djinn Creations verliep heel vlot. Er werd een voorontwerp gemaakt aan hand van onze input. Er is bijna niets veranderd aan dit voorontwerp. De site was vlug operationeel. Een leuke ervaring.

icmbt_01_website icmbt_02_website icmbt_03_website