Streekontwikkeling

Paters & Prinsen

Info: Paters & Prinsen staat symbool voor het land tussen Nete en Demer, de regio op de grens tussen de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Paters & Prinsen heeft ondertussen al 2 streekbieren ontwikkelt: Paternoster Bruin en Paternoster Tripel.

Opdracht: De allereerste opdracht was een naam te bedenken voor 't streekbier. Vervolgens moest er een beeld eraan gekoppeld worden. Later is het logo van Paters & Prinsen ontstaan en het bieretiket van Paternoster Bruin. Maar ook ontwerpen voor de bierglazen, 6-pack, bierviltjes en bierbakken werden door Djinn Creations verzorgd; alsook de website, presentatiemap, tijdloze folder, affiche en wobbler.

Feedback: Djinn is een jonge organisatie, dat merk je ook aan de mensen achter Djinn. Ze zijn open, gedreven en vol frisse ideƫen. Ze zijn ook niet vies van een extra inspanning, ook al was dat allemaal niet contractueel vastgelegd. Flexibel doch tegelijk professioneel. Kortom, Djinn is een communicatiebedrijf met wie je graag in zee wil gaan.

patersenprinsen_01_website patersenprinsen_02_website patersenprinsen_03_website patersenprinsen_04_affiche patersenprinsen_05_bierbak patersenprinsen_06_bieretiketdonkervoorkant patersenprinsen_07_bieretiketdonkerachterkant patersenprinsen_08_bieretiketblond patersenprinsen_09_bierviltjevooraan patersenprinsen_10_bierviltjeachteraan patersenprinsen_11_6pack patersenprinsen_12_glas1 patersenprinsen_13_glas2 patersenprinsen_14_wobbler1 patersenprinsen_15_wobbler2 patersenprinsen_16_wobbler3