Sport

BC Shuttle

Info: BC Shuttle is de Halense badminton club.

Opdracht: Website maken om openingsuren mee te delen, het reglement publiek te maken, gemakkelijke manier om mee te delen als er geen badminton is of een speciale gelegenheid (nieuwjaarsdrink, tornooitjes op verplaatsing, ...). Ook moest het bestuur gemakkelijk aan de info van de leden kunnen op een gemeenschappelijke plaats.

Feedback: Het was moeilijk om te communiceren naar de leden toe indien er geen badminton was omwille van bepaalde redenen. Niet iedereen komt altijd en telefoneren naar iedereen was te omslachtig. Vandaar de site waar onze leden continue naar toe surfen om te zien waar er competities zijn, bepaalde activiteiten plaatsvinden zoals de Nieuwjaarsdrink, ladder-systeem, ... Ook wordt de site gebruikt om de mailadressen van andere leden op te zoeken. Voor mij is de site heel handig om de gegevens van de leden aan te passen, toe te voegen of te verwijderen. Een zeer gebruiksvriendelijke site die goed gebruikt wordt door heel de club.

bcshuttlehalen_01_website bcshuttlehalen_02_website bcshuttlehalen_03_website

ICMBT

Info: ICMBT staat voor International Crazy Mixed Basketball Tournament. Dit is een niet-professioneel internationaal basket weekend dat jaarlijks georganiseerd wordt waar amateur basketters op afkomen uit België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Opdracht: Website maken om informatie mee te delen, alsook het inschrijven te vergemakkelijken. Ondertussen is de organisatie gestopt en staat de site niet meer online.

Feedback: Vroeger verstuurden we de uitnodigingen per post naar zo'n 350 personen wat een kostelijk plaatje was. De teams die zich wilden inschrijven, moesten dit inschrijvingsformulier per post terugsturen. Daardoor was er soms onduidelijkheid over welk team zich eerst had ingeschreven omdat er een limiet van 32 teams bestaat. Nu met de site worden de uitnodigingen automatisch verstuurd en kan men zich rechtstreeks inschrijven. Dit bespaart ons geld en tijd. De samenwerking met Djinn Creations verliep heel vlot. Er werd een voorontwerp gemaakt aan hand van onze input. Er is bijna niets veranderd aan dit voorontwerp. De site was vlug operationeel. Een leuke ervaring.

icmbt_01_website icmbt_02_website icmbt_03_website

SpoDi

Sport Diest

Info: SpoDi is een VZW die zich inzet op gebied van sport in Diest.

Opdracht: Een spandoek maken. Deze spandoek zou ieder jaar moeten dienen maar toch moest de datum er ook opstaan. Daardoor heeft Djinn Creations geopteerd om de spandoek volledig te bedrukken, buiten de plaats waar de datum moet komen. Stickers met de datum zijn ook gedrukt geweest en deze kan men dus gemakkelijk op de spandoek kleven (waterbestendig) alsook verwijderen.

Feedback: Was eerste opdracht voor Djinn Creations in augustus 2009. Toen bestond deze site nog niet met de projecten (en feedback) erop.

spodi_01_spandoek