Sociaal Cultureel Werk

Vormingplus

Info: De Vormingplus-centra streven ernaar de kans om blijvend bij te leren binnen het bereik van iedere inwoner te brengen, met bijzondere aandacht voor groepen die moeilijker hun weg naar vorming vinden.

Opdracht: Foto's nemen en bewerken van activiteiten.

Feedback: Weldra komt deze feedback online.

vormingpluskempen_01_fotos vormingpluskempen_02_fotos vormingpluskempen_03_fotos vormingpluskempen_04_fotos vormingpluskempen_05_fotos vormingpluskempen_06_fotos vormingpluskempen_07_fotos vormingpluskempen_08_fotos

Vrouwenkracht Kempen

Info: In 2005 waren 14 organisaties ervan overtuigd dat ze samen de Wereldvrouwenmars op de Kempense kaart konden zetten.  In 2006 beslisten ze om hun samenwerking verder te zetten. Zij komen op voor de rechten van de vrouw.

Opdracht: Fluovestjes bedrukken voor de internationale vrouwendag.

Feedback: Djinn Creations werd ingeschakeld voor ontwerp en bedrukking van fluovestjes voor de wereldvrouwenmars in Brussel. En ze hebben ons gezien in Brussel. Plezante en positieve opmerkingen van de Kempenaren. Maar ook deelneemsters uit andere regio's spraken ons aan. Ze vonden onze zichtbaarheid super. Dit resultaat krijg je enkel als je met een dynamische ploeg kan samenwerken. En dat vonden we in Djinn Creations. Vlot, gedreven en enthousiast. Een aanrader.

vrouwenkrachtkempen_01_fluovestjes

Wakkerdal

Info: Wakkerdal is een vrijwilligersorganisatie in Laakdal die niet houden van stilzitten. Zij organiseren regelmatig sociale, culturele en ecologische activiteiten tesamen met vele vrijwilligers en ook in samenwerking met andere organisaties.

Opdracht: 1ste opdracht was om een spandoek te maken. Later is er ook een 2de opdracht bijgekomen: website maken en onderhouden.

Feedback: Onze spandoek mag gezien worden. Helemaal geen bandwerk, geen doek zoals er twaalf in een dozijn zijn. Maar een kleurrijk en creatief kunstwerk. We zijn er fier op. En bovendien was het prettig samenwerken met Djinn. Er werd rekeninggehouden met onze inbreng en geen enkele vraag of opmerking was te veel. Gewoon een mooie ervaring met een fantastisch resultaat.

wakkerdal_01_spandoek wakkerdal_02_website wakkerdal_03_website wakkerdal_04_website