Recreatie en ontspanning

Playful

Info: Met een creatief ontwerp, geïntegreerd in de omgeving wil SD Bamboo de beleving van de kinderen in een speellandschap maximaliseren. SD Bamboo wil uitdagend vormgeven, nieuwsgierigheid opwekken en kinderen en ouders stimuleren in hun creativiteit. Naast het bijdragen van spelplezier, vinden we contact met de omgeving en de natuur belangrijk. Daarom streven we naar ge├»ntegreerde ontwerpen, in harmonie met de omgeving.

Opdracht: Huisstijl ontwerpen met daarbij een website.

Feedback: Komt weldra online.

sdbamboo_01_website sdbamboo_02_website sdbamboo_03_website

Playful

Info: Geïnspireerd door spel, natuur en wereld, geeft Playful vorm aan speelruimtes, speelse (kunst)objecten en aan projecten die ons toelaten spel te integreren in onze levens. Dat is hun werk.

Opdracht: Nieuwe huisstijl ontwerpen. De bedrijfsnaam in een nieuw jasje steken, met daaraan gekoppeld een nieuwe website.

Feedback: Djinn reageert altijd snel wanneer er wat aan onze site moet worden aangepast en ook het ontwerpen ervan verliep vlot. Jan is een jonge pro met visie en hij weet hoe je in 2010 een website bouwt! Het overleg gebeurt altijd ongedwongen, in een aangename sfeer; en da's niet onbelangrijk gebleken voor de creativiteit en een vlotte productie. Door het bredere aanbod van Djinn is dit waarschijnlijk slechts het begin geweest van een langdurige samenwerking op verschillende vlakken.