Handelaars

Bloemenzaak Appeltans

Info: Appeltans is dé bloemenspeciaalzaak voor al je snijbloemen, bouquets, bloemstukken, decoratie, ...

Opdracht: Affiche ontwerpen voor de opendeurdagen in oktober 2011.

Feedback: Toevallig had ik de hulp van Djinn Creations ingeroepen. Normaal maakte ik zelf een affiche, maar het professionalisme van Djinn Creations maakte wel echt het verschil. De klanten waren enthousiast over de affiche van de opendeur. Het was een succes.

appeltans_01_affiche

E.S.V.

Info: ESV staat voor Elektriciteitswerken Service & Verlichting en telt al meer dan 15jaar ervaring in de privé-sector. Deze ervaring gaat van monteur, naar elektricien tot service technieker.

Opdracht: Volledige nieuwe huisstijl: nieuw logo, visitekaartjes, website, borduren van werkkledij (polo's), blind vision camionette/auto stickers, spandoek en kleine stickertjes.

Feedback: BVBA E-S-V Ivan Peeters is zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Djinn Creations. Zowel het ontwerpen van de website en de naamkaartjes, als het borduren van de werkkledij alsook het ontwerpen van de autostickers verliepen zeer vlot en correct.

esv_01_website esv_02_website esv_03_borduren esv_04_raamstickerlinks esv_05_raamstickerrechts esv_06_spandoek esv_07_stickertjes esv_08_visitekaartjevoorkant esv_09_visitekaarteachterkant

Selectra

Info: Selectra is een electrohandel waar je alles vinden wat te maken heeft met elektriciteit (van aardingsdraad tot zekering). Selectra is een erkende installateur van zonnepanelen maar plaatst ook zonnenboilers en zijn gespecialiseerd in ledverlichting.

Opdracht: Voor de opening van de zaak moest er een persoonlijk relatiegeschenk kunnen gegeven worden. Daarom werd er gekozen voor bedrukte blocnotes; persoonlijk met de contactgegevens en tevens ook nuttig.

Feedback: Bedankt voor de zeer snelle service. Het moest allemaal op enkele dagen gebeuren. Ontwerp en productie en levering op 4 dagen. Fantastisch. Doe zo verder.

selectra_01_blocnotes