Artiestenbureau & Bookingsmanagement

Aja Productions & Amaryllis Temmerman

Info: Aja Productions is een bookingsmanagement & artiestenbureau. Maar tevens verzorgen zij ook events & publishing en is het ook een record company. Dus alles ivm artiesten, producties, reservaties, ... moet je bij hen zijn!!

Opdracht: Nieuwe huisstijl voor de all-round artieste Amaryllis Temmerman met daarbij een nieuwe website.

Feedback: Als je, zoals ik, veel onderweg bent van hier naar daar voor optredens, tv opnames en zo meer, dan ben je vaak in de auto bezig: gho, ik zou dit of ik zou nog dat moeten doen. Zo speelde ik al een hele tijd met de idee van een nieuwe website. Een op maat gemaakte, toegankelijke website, die meteen zegt waarvoor ik sta: een all round artiest/presentatrice. Wel, ik kon niet beter terechtkomen dan bij Djinn Creations. Jan Desaer en zijn team voelden meteen aan welke richting ik uit wou, en vulden dat op hun eigen creatieve (en snelle!) manier in. Djinn Creations is een tof en dynamisch team dat weet waarover het echt gaat: kwaliteit en een vriendelijke, snelle service.

ajaproductions_01_websiteamaryllistemmerman ajaproductions_02_websiteamaryllistemmerman ajaproductions_03_websiteamaryllistemmerman